domingo, 30 de marzo de 2008

PARTIDAZO

Partidazo o desputado no campo da Chousa entre o lider PONTE CARREIRA e o segundo clasificado o CIRE MELIDE o resultado foi de victoria para o conxunto melidao por 1 - 2,os locais adiantaronse nos primeiros minutos de partido tras un barullo na area visitante,o conxunto azul saiu dormido ata que Miki fai un gran pase que deixa a Marck diante do porteiro e este dalle o balón a Jetxu que a porta vacia fai o 1 - 1 para delirio da grada visitante,moito máis numerosa ca local,o CIRE tras ese gol empezou a facer un partidazo tendo varias ocasións para adiantarse,ata que Jetxu provoca un penalti que Fernando encargase de materializar,con esto chegouse o descanso,na reanudación chegou un dos momentos claves do encontro a expulsión do porteiro melidao Perilla,a falta de un porteiro suplente seria sustituido por Fernando,a pesar deste contratempo Fernando realizou un gran encontro con paradas de merito,e incluso o CIRE puido aumentar a ventaxa tras unha gran xogada de Jetxu que tras un gran control percorre medio campo para plantarse diante do gardarredes e enviar o balon a cepa dos poste cando a maioria da aficion berraba gol,o partido seguiria o seu curso e nos minutos finais,o PONTE CARREIRA expulsarianlle o seu capitán,os melidaos acabaron pedindo a hora.Finalmente os 3 pts marcharon para Melide e o Cire ponse a 1pt do lider.
O seguinte domingo o CIRE recibira no seu feudo a o Mesía un conxunto da metade da táboa,as 16:30,mentres que o PONTE CARREIRA medirase o veciño Toques no campo destes.

Sen máis un saúdo das brigadas vémonos nas gradas.